BACK TO HOME

TNC updates: new office & fotoshoot

Thursday, 29 June 23

Lieve ouders/nannies,

Het is weer tijd voor een update vanuit The Nanny Club! Zoals de meesten van jullie al weten, zijn we inmiddels alweer een paar maanden geleden verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de Herengracht.

Een van de hoogtepunten van de afgelopen maanden was onze geweldige fotoshoot op ons nieuwe
kantoor! We hebben nannies uitgenodigd om naar onze nieuwe locatie te komen, waar we een dag vol plezier en professionele fotosessies hebben gehad.


Sinds we zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Herengracht, hebben we ook The Office Club geïntroduceerd. Dat betekent dat andere start-ups en ondernemers bij ons een bureau kunnen huren. Onze gezamenlijke lunch biedt een mogelijkheid tot netwerken, het uitwisselen van ervaringen maar vooral natuurlijk lekker ontspannen.

Ook kunnen we met veel enthousiasme delen dat we nieuwe team members hebben! Sinds een tijdje werken er bij ons op kantoor 2 Allround Creatives, die met veel plezier aan de gang gaan om onze creatieve uitingen naar een hoger niveau te tillen. Stay tuned en houd onze Instagram in de gaten, waar we ze binnenkort introduceren!

We zijn super enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en we nodigen jullie van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor. Zien we je daar?

Liefs Team TNC

The Latest from the Nanny Club

Thursday, 29 June 23

WILL YOU BE OUR NEW WEBSITE DEVELOPER INTERN?

At The Nanny Club, we are looking for enthusiastic and talented interns for the position of Website Developer. As a…

Thursday, 29 June 23

WE ARE LOOKING FOR AN ALL-ROUND CREATIVE INTERN

Are you good with social media? A real go-getter? And do you like a lot of responsibility? Then we are…