BACK TO HOME

Met kinderen op stap in Amsterdam

donderdag, 10 juni 21

Zin om er op uit te gaan in Amsterdam met de kinderen of zoek je nog een leuke activiteit voor de zomer? The Nanny Club deelt graag een aantal leuke hotspots om te bezoeken in Amsterdam. Met de kinderen naar de dierentuin, een interactief bezoekje brengen aan een museum of een unieke 5D ervaring. Tijd om op pad te gaan!

Geitjes knuffel op de geitenboederij

De geitenboederij is een schitterende plek, midden in het Amsterdamse Bos. Naast geiten lopen er ook kippen, varkens, koeien en paarden rond. Naast een geitenboederij is er ook een leuke moestuin die je kunt bezoeken en kan je er heerlijk lunchen. Onze tip is om in het voorjaar te gaan, dan zijn de jonge geitjes net geboren. Maar gedurende het hele jaar is hier veel plezier te beleven op de geitenboerderij!

Adres: Nieuwe Meerlaan 4, 1182 DB Amstelveen

 

This is Holland

In This is Holland kun je een unieke 5D ervaring beleven samen met de kinderen. De 5D-ervaring beleef je door de ogen van een helikopterpiloot. Tijdens deze indrukwekkende film ontdek je Nederland en vlieg je over 22 verschillende locaties. Dit is een ervaring die je zeker niet wilt missen en waar de kinderen het nog lang over zullen hebben.

Adres: Overhoeksplein 51, 1031 KS Amsterdam

Artis

Het is altijd leuk om samen met de kinderen dieren te bezoeken. Naast dat je dieren kunt bekijken kun je ook veel verschillende cursussen volgen in Artis zoals tekenen en schilder. Hiermee stimuleer je ook nog eens de creativiteit van je kinderen.

Adres: Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam

Hortus Botanicus in Amsterdam

In de Hortus Botanicus in Amsterdam Oost heb je veel verschillende soorten plantensoorten en vlinders. Dit zorgt voor een hele nieuwe ervaring, die weer bijdraagt aan de kennis van de kinderen. Omdat er meer dan vier duizend planten zijn ben je niet snel uitgekeken.

Adres: Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam

The Latest from the Nanny Club

woensdag, 8 november 23

0035_NL – FAMILY MANAGER / NANNY GEZOCHT Amsterdam

Voor een familie in Amsterdam met twee lieve kindjes zoeken wij een nanny die beschikbaar is om op te passen. …

donderdag, 29 juni 23

WORD JIJ ONZE NIEUWE WEBSITE DEVELOPER STAGIAIR?

Bij The Nanny Club zijn we op zoek naar enthousiaste en getalenteerde stagiaires voor de functie van Website Developer. Als…

donderdag, 8 juni 23

BEN JIJ ONZE NIEUWE MARKETING COMMUNICATIE STAGIAIR?

Ben jij proactief en een echte doorpakker? En help jij ons bij de zoektocht naar de beste nannies en leukste…

donderdag, 8 juni 23

Vacature: Allround Creative Stagiair(e) bij het High-End Nanny Bureau van Nederland

Ben jij goed met social media? Een echte doorpakker? En word jij enthousiast van veel verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op…