BACK TO HOME

Met kinderen op stap in Amsterdam

donderdag, 10 juni 21

Zin om er op uit te gaan in Amsterdam met de kinderen of zoek je nog een leuke activiteit voor de zomer? The Nanny Club deelt graag een aantal leuke hotspots om te bezoeken in Amsterdam. Met de kinderen naar de dierentuin, een interactief bezoekje brengen aan een museum of een unieke 5D ervaring. Tijd om op pad te gaan!

Geitjes knuffel op de geitenboederij

De geitenboederij is een schitterende plek, midden in het Amsterdamse Bos. Naast geiten lopen er ook kippen, varkens, koeien en paarden rond. Naast een geitenboederij is er ook een leuke moestuin die je kunt bezoeken en kan je er heerlijk lunchen. Onze tip is om in het voorjaar te gaan, dan zijn de jonge geitjes net geboren. Maar gedurende het hele jaar is hier veel plezier te beleven op de geitenboerderij!

Adres: Nieuwe Meerlaan 4, 1182 DB Amstelveen

 

This is Holland

In This is Holland kun je een unieke 5D ervaring beleven samen met de kinderen. De 5D-ervaring beleef je door de ogen van een helikopterpiloot. Tijdens deze indrukwekkende film ontdek je Nederland en vlieg je over 22 verschillende locaties. Dit is een ervaring die je zeker niet wilt missen en waar de kinderen het nog lang over zullen hebben.

Adres: Overhoeksplein 51, 1031 KS Amsterdam

Artis

Het is altijd leuk om samen met de kinderen dieren te bezoeken. Naast dat je dieren kunt bekijken kun je ook veel verschillende cursussen volgen in Artis zoals tekenen en schilder. Hiermee stimuleer je ook nog eens de creativiteit van je kinderen.

Adres: Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam

Hortus Botanicus in Amsterdam

In de Hortus Botanicus in Amsterdam Oost heb je veel verschillende soorten plantensoorten en vlinders. Dit zorgt voor een hele nieuwe ervaring, die weer bijdraagt aan de kennis van de kinderen. Omdat er meer dan vier duizend planten zijn ben je niet snel uitgekeken.

Adres: Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam

The Latest from the Nanny Club

donderdag, 28 maart 24

Job#0098 Senior Nanny Amsterdam

Senior Nanny Vacature in Amsterdam | Fulltime, 40-44  Voor een ondernemende en warme familie met 1 kindje zijn we op…

maandag, 29 januari 24

Job#0084 Nanny Badhoevedorp

VERVULD: Nanny functie in Badhoevedorp |  (Part-Time, 20-24 uur)    Voor een warm en liefdevol gezin met een baby en…

vrijdag, 12 januari 24

Job#0067 Nanny Amsterdam-Oost

Nanny functie in Amsterdam - Oost |  (Part-time, 24-32 uur)    Als jij een ervaren en enthousiaste persoon bent die…

dinsdag, 9 januari 24

Job#0083 Nanny Amsterdam-Noord

Nanny functie in Amsterdam - Noord |  (Part-time, 30 uur)    Voor een internationale familie in Amsterdam-Noord, met twee enthousiaste…

maandag, 8 januari 24

Job#0082 Nanny Amsterdam-Nieuw West

Nanny functie in Amsterdam - Nieuw - West |  (Part-time, 24 uur)    Ben jij een ervaren en energiek persoon…