Nannies

Waarom The Nanny Club?

Professioneel, Vertrouwd & Exclusief 

 

Heb jij ervaring met oppassen en zoek je een flexibele bijbaan?  Met een focus op het ontlasten en ontzorgen van ouders, help jij als nanny van The Nanny Club het leven van ouders een stukje makkelijker te maken. Met jouw persoonlijke, vertrouwde en enthousiaste karakter neem jij de zorg van ouders zonder moeite over. Op die manier kan jij van absolute toegevoegde waarde zijn voor de ontwikkeling van de kleintjes.

Voordelen

Nanny Academy, EHBO-Pro Diploma
Om ervoor te zorgen dat jij je kan blijven ontwikkelen om zo goed mogelijk voor de kinderen te kunnen zorgen, is er een nanny academy opgericht. Hier krijg je training en kan je jouw kennis verbreden, zo word je dé nanny die alles weet over wat er komt kijken bij de opvoeding van kinderen. Daarbij kan je op deze manier andere nannies ontmoeten en met elkaar alle ins en outs over het oppassen delen. The Nanny Club draagt met behulp van een effectief trainingsprogramma bij aan jouw persoonlijke groei, en zo kunnen we samen de beste service garanderen voor ouders.

Na onze nauwkeurige selectie kan jij een van onze toppers worden; met minimaal drie jaar ervaring als nanny en een hands-on werkmentaliteit ben jij precies degene die we zoeken.

Wil jij ook graag nanny zijn bij The Nanny Club, meld je dan nu aan.