BACK TO HOME

Een échte leuke Nederlandse oppas – maar dan op Ibiza!

vrijdag, 13 januari 23

EEN LEUKE VAKANTIE VOOR JOU EN DE KLEINTJES

Wij laten alleen het beste van Ibiza zien, dus als het om onze koters gaat dan willen we natuurlijk helemaal het beste van het beste. Vandaar dat wij met hét high-end oppas platform van Nederland samenwerken. Hier werken de allerleukste nannies met een passie voor kinderen. En dat op Ibiza! De nannies kunnen een dagje of het gehele verblijf mee om te helpen met de kids. Ook leuk: The Kids Club! Een geweldig dagje uit voor de kleintjes samen met andere kinderen zodat jij ook even een dagje je gang kunt gaan.

 

BEST PAID JOB EVER

EVEN VOORSTELLEN, EX NANNY MAXIME

The Nanny Club is opgezet door twee vriendinnen en ex-nannies; Maxime & Merle. Maxime is een spontane en ondernemende meid die door haar jarenlange ervaring als nanny als geen ander weet waar nannies, maar ook families naar op zoek zijn. Maxime heeft na haar studie een tijd gewerkt in advertising, maar toch bleef ze naast haar werk werkzaam als oppas. Stiekem vond ze dat veel leuker. “Mijn vader vroeg zich meermaals af wanneer ik nou ‘een echte baan’ ging zoeken”. Maar Maxime was gek op haar werk als oppas en toen ze werd gevraagd of ze fulltime nanny wilde worden hoefde ze niet lang na te denken. Ze bleef maar aanvragen ontvangen van families voor meer nanny werk en of ze andere high-quality nannies kende. Vanuit daar is The Nanny Club geboren!

BEST PAID JOB EVER

BUSINESS BRAIN MERLE

Merle, een ondernemende en creatieve meid.. én het business brain achter The Nanny Club. Ook zij heeft veel ervaring als oppas. Haar studie ondernemingsrecht en de opgedane ervaring van haar eerdere eigen kledinglijn komen haar nu goed van pas! Daarnaast is Merle ook graag creatief bezig en is op deze manier een soort duizendpoot samen met Maxime. “We’ve always got you Covered – dat betekent dus dat wij er voor zorgen dat onze meisjes betrouwbaar en enthousiast zijn. Wij willen de zorg en stress van de ouders ontnemen van de zoektocht naar een goede nanny. Op deze manier geloof ik dat wij de meest betrouwbare optie zijn”.

BEST PAID JOB EVER

MEER DAN EEN ‘CHILL BIJBAANTJE’

Wat maakt de nannies van The Nanny Club zo speciaal?

“Wij willen aan de wensen van families voldoen die graag een nanny willen die meer kan dan alleen kinderen achter de ipad zetten en denken” ‘chill bijbaantje’. De meiden die bij The Nanny Club werken hebben een pedagogische opleiding gehad, willen iets met kinderen doen of zijn heel erg enthousiast en vinden het leuk om net even iets meer met kinderen te ondernemen dan een standaard oppas”. Om de kwaliteit van de nannies te waarborgen doen Maxime en Merle elk screening process met de potentiële nannies zelf.

Ook belangrijk: Alle nannies hebben een EHBO-cursus en The Nanny Club Academy afgerond. De kids zijn dus in goede handen zodat jij zorgeloos kunt genieten van een dagje strand of avondje stappen op Ibiza. Zonder kinderen, want dat is natuurlijk ook wel eens lekker!

THE KIDS CLUB

Zo nu en dan kunnen de kids genieten van een dagje vermaak, met iedere keer een ander thema. Denk hierbij aan een creatieve middag of kinderyoga, gezellig samen met andere kindjes. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de The Kids Club dagen en het thema tijdens jouw vakantie op Ibiza!

Dus.. ga je dit jaar op vakantie naar Ibiza met de kids en heb je behoefte aan een leuke nanny? Wij kunnen de beste voor je regelen, via The Nanny Club!

BOEK EEN NANNY

Fout: Contact formulier niet gevonden.

The Latest from the Nanny Club

woensdag, 8 november 23

0035_NL – FAMILY MANAGER / NANNY GEZOCHT Amsterdam

Voor een familie in Amsterdam met twee lieve kindjes zoeken wij een nanny die beschikbaar is om op te passen. …

donderdag, 29 juni 23

WORD JIJ ONZE NIEUWE WEBSITE DEVELOPER STAGIAIR?

Bij The Nanny Club zijn we op zoek naar enthousiaste en getalenteerde stagiaires voor de functie van Website Developer. Als…

donderdag, 8 juni 23

BEN JIJ ONZE NIEUWE MARKETING COMMUNICATIE STAGIAIR?

Ben jij proactief en een echte doorpakker? En help jij ons bij de zoektocht naar de beste nannies en leukste…

donderdag, 8 juni 23

Vacature: Allround Creative Stagiair(e) bij het High-End Nanny Bureau van Nederland

Ben jij goed met social media? Een echte doorpakker? En word jij enthousiast van veel verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op…