Over ons

MEET OUR TEAM

Maxime

Founder

Once upon a time . . . was er een vastberaden nanny gedreven door haar liefde en passie voor het werken met kinderen. In 2007 begon zij haar reis als nanny en ontwikkelde zij een scherp oog voor het vinden van de perfecte nanny voor elk gezin. Om families te helpen de perfecte nanny te vinden, richtte Maxime The Nanny Club op. Zij gelooft in de kracht van een sterke band, vertrouwen en een persoonlijke relatie tussen ouders en nanny. Voor Maxime is het ook belangrijk om nannies een warme en uitdagende werkomgeving te bieden, waarin zij kunnen groeien en zich kunnen blijven ontwikkelen op het gebied van een ervaren nanny. Haar visie is eenvoudig: het perfecte evenwicht tussen ervaring, passie en liefde voor kinderen.

The Nanny Club waarborgt de hoge kwaliteit van hun diensten door zorgvuldige selectie van nannies, het verplicht stellen van een EHBO-cursus en het afstuderen aan hun eigen Nanny Club Academy. Maxime en haar team voelen zich verantwoordelijk voor zowel families als nannies en streven naar het creëren van de perfecte match tussen ouders en nanny.

WE'VE GOT YOU COVERED

Annabel

Allround Creative

Hi! Mijn naam is Annabel en als Allround Creative bij The Nanny Club vervul ik diverse creatieve taken. Elke dag is een avontuur vol nieuwe ervaringen en uitdagende projecten. Mijn verantwoordelijkheden omvatten het uitvoeren van diverse creatieve taken en het waarborgen van een consistente en aantrekkelijke visuele identiteit voor The Nanny Club. Als Allround Creative is mijn doel om niet alleen esthetisch aantrekkelijke visuals te creëren, maar ook om een diepere betekenis en verbinding over te brengen. Ik wil mensen inspireren, raken en betrekken bij de wereld van The Nanny Club door middel van mijn creatieve uitingen.

Mel

Allround Creative

Hallo! Ik ben Mel en net als Annabel werk ik als Allround Creative voor The Nanny Club. Mijn focus ligt op het ontwikkelen en behouden van een meeslepende visuele identiteit die consistent en aantrekkelijk is. Ik streef ernaar om unieke creatieve oplossingen te creëren die The Nanny Club laten opvallen en een blijvende indruk achterlaten. Daarnaast heb ik regelmatig contact met families en nannies van The Nanny Club. Dit omvat onder andere kennismakingsgesprekken en wekelijkse check-ups, waarbij ik ervoor zorg dat alle betrokkenen tevreden zijn en dat onze diensten naadloos aansluiten bij hun behoeften.