Ouders

Ons Doel?

Ontlasten En Ontzorgen
Met een focus op het ontlasten en ontzorgen van ouders, wil The Nanny Club jullie leven een stukje makkelijker maken. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen door ervoor te zorgen dat onze nannies persoonlijk en vertrouwd zijn en volgens onze normen te werk gaan. Op die manier zijn de nannies absoluut van toegevoegde waarde tijdens de ontwikkeling van jullie kleintjes.

 

Hoe Doen We Dat?

Nanny Academy
Onze nannies worden nauwkeurig geselecteerd op hun ervaring en drive; met minimaal drie jaar ervaring als nanny en een hands-on werkmentaliteit dragen zij zo bij aan de opvoeding van jouw kinderen.
Om onze kwaliteit te waarborgen hebben we een eigen Nanny Academy opgericht, met als doel het niveau constant te kunnen waarborgen. Naast het niveau van de academy kunnen onze nannies zich daardoor blijven ontwikkelen om zo goed mogelijk voor je kinderen te kunnen zorgen. Hier worden de nannies getraind en krijgen ze de juiste kennis over alles wat komt kijken bij de opvoeding van de kinderen en wat belangrijk is als nannie zoals aansluiten bij de ouders. The Nanny Club draagt met behulp van een effectief trainingsprogramma bij aan de persoonlijke groei van de nannies, monitoring van de vaardigheden en zo kan de beste service gegarandeerd worden.

Wil je meer informatie over onze diensten neem dan contact op via het onderstaande formulier. Je kunt ons uiteraard ook bellen op onderstaand nummer. Wij kunnen niet wachten om je vragen te beantwoorden.

[<script charset=”utf-8″ type=”text/javascript” src=”//js-eu1.hsforms.net/forms/embed/v2.js”></script>
<script>
hbspt.forms.create({
region: “eu1”,
portalId: “27027967”,
formId: “e768aa5e-25be-4034-a099-40f60d7389ff”
});
</script>]