Services (NL)

Voordelen

Nooit meer oppasstress

The Nanny Club is een High-End Oppas Platform en biedt verschillende soorten nannies voor verscheidene gelegenheden. Van parttime nanny tot nanny die mee gaat op vakantie.

Parttime Nanny

Babysitting service - Oppasdienst -Parttime Nanny

Ben je aan het werk en gaan je kinderen naar school? Heb je wat extra handen nodig maar wil je liever niet elke keer een andere oppas? Dan is de parttime nanny van The Nanny Club helemaal geschikt voor jou. De parttime nannies van The Nanny Club zijn steeds dezelfde nannies voor hetzelfde gezin.

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Welkom bij De Chauffeur Nanny Club Service! Onze ervaren chauffeurs vereenvoudigen jouw drukke schema door het beheren van de planningen en het transport voor jouw kinderen. Wij bieden uitgebreide chauffeursdiensten aan, inclusief ophalen van school, thuis af zetten en meer.

Laat ons de juiste chauffeur voor je vinden.

Chauffeur Nanny

Een vrolijke en professionele chauffeur met een glimlach, die vriendelijk naar de camera kijkt terwijl hij een kinderzitje vastmaakt in een luxe auto.

Fulltime Nanny

Babysitting service - Oppasdienst Fulltime Nanny

Heb je een drukke baan, ben je veel in het buitenland of vind je het fijn om wat extra ‘hulp’ in huis te hebben. Dan is de fulltime nanny wellicht iets voor jou. Fulltime nannies van The Nanny Club zijn veel meer dan een ‘gewone’ oppas. Deze fulltime nannies zijn zorgzame, zeer ervaren en professionele nannies. En zijn op zoek naar een gezin die fulltime een nanny nodig heeft.

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Avondje uit, quality time avond, een rondje rennen door het Vondelpark. Noem maar op. Je hebt zin om er even tussenuit te gaan en de kinderen in veilige handen achter te laten. The Nanny Club regelt het voor je.

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Last-Minute Nanny

Babysitting service - Oppasdienst last-minute nanny

Night Nanny

Oppasdiensten - babysitting services -Night nanny

Heb je een drukke week achter de rug en heb je er echt even behoefte aan om een nacht goed te slapen? Dan is de Night Nanny van The Nanny Club de ideale oplossing voor jou. De Nanny is s ’nachts verantwoordelijk voor alle taken die te maken hebben met jouw kinderen en zorgt ervoor dat jouw kinderen goed de nacht door komen zodat jullie beide de dag fris kunnen beginnen.

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Een feest, jubileum of familiereünie. The Nanny Club zorgt ervoor dat het event net zo’n feest wordt voor de kinderen als voor jou. Onze nannies zorgen voor jouw kinderen, zodat jij zorgeloos kan genieten. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en als ouder hoef je nergens aan te denken.

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Event Nanny

Oppasdiensten - babysitting services -Event Nanny

Travel Nanny

Oppasdiensten - babysitting services - travel nanny

Zin om extra te genieten van je vakantie? De nanny van The Nanny Club zorgt ervoor dat het hele gezin extra goed kan bijkomen. Denk aan een weekendje weg bijvoorbeeld in Nederland, een vakantie naar de zon, een stedentrip of een skivakantie. Onze nannies zorgen voor jouw kinderen, zodat jij zorgeloos kan genieten. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en als ouder hoef je nergens aan te denken.

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Met onze 24/7 Hotel Nanny service is genieten nog nooit zo makkelijk geweest. Een vakantie of business trip zoals het hoort waarbij u tot rust komt. Onze Hotel Nanny professionals staan klaar om uw kind(eren) op te vangen. Bekijk de voordelen van onze Hotel Nanny hieronder

Laat ons de juiste nanny voor je vinden.

Hotel Nanny

Contact form

Fout: Contact formulier niet gevonden.