BACK TO HOME

TNC updates: new office & fotoshoot

donderdag, 29 juni 23

Lieve ouders/nannies,

Het is weer tijd voor een update vanuit The Nanny Club! Zoals de meesten van jullie al weten, zijn we inmiddels alweer een paar maanden geleden verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de Herengracht.

Een van de hoogtepunten van de afgelopen maanden was onze geweldige fotoshoot op ons nieuwe
kantoor! We hebben nannies uitgenodigd om naar onze nieuwe locatie te komen, waar we een dag vol plezier en professionele fotosessies hebben gehad.


Sinds we zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Herengracht, hebben we ook The Office Club geïntroduceerd. Dat betekent dat andere start-ups en ondernemers bij ons een bureau kunnen huren. Onze gezamenlijke lunch biedt een mogelijkheid tot netwerken, het uitwisselen van ervaringen maar vooral natuurlijk lekker ontspannen.

Ook kunnen we met veel enthousiasme delen dat we nieuwe team members hebben! Sinds een tijdje werken er bij ons op kantoor 2 Allround Creatives, die met veel plezier aan de gang gaan om onze creatieve uitingen naar een hoger niveau te tillen. Stay tuned en houd onze Instagram in de gaten, waar we ze binnenkort introduceren!

We zijn super enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en we nodigen jullie van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen in ons nieuwe kantoor. Zien we je daar?

Liefs Team TNC

The Latest from the Nanny Club

woensdag, 8 november 23

0035_NL – FAMILY MANAGER / NANNY GEZOCHT Amsterdam

Voor een familie in Amsterdam met twee lieve kindjes zoeken wij een nanny die beschikbaar is om op te passen.┬á…

donderdag, 29 juni 23

WORD JIJ ONZE NIEUWE WEBSITE DEVELOPER STAGIAIR?

Bij The Nanny Club zijn we op zoek naar enthousiaste en getalenteerde stagiaires voor de functie van Website Developer. Als…

donderdag, 8 juni 23

BEN JIJ ONZE NIEUWE MARKETING COMMUNICATIE STAGIAIR?

Ben jij proactief en een echte doorpakker? En help jij ons bij de zoektocht naar de beste nannies en leukste…

donderdag, 8 juni 23

Vacature: Allround Creative Stagiair(e) bij het High-End Nanny Bureau van Nederland

Ben jij goed met social media? Een echte doorpakker? En word jij enthousiast van veel verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op…