Diensten

Over ons

Ouders

Nannies

best internship come and discover the world with us

ONS VERHAAL

Once upon a time...

...hadden ouders in Nederland moeite met het vinden van een geschikte nanny voor hun kinderen. Ze waren op zoek naar een nanny die professioneel, betrouwbaar en ervaren was, maar het vinden van de juiste nanny was een lastige zoektocht.

Dit is de reden waarom Maxime het idee kreeg om The Nanny Club te starten. Vanuit haar eigen ervaring en passie om te werken met kinderen is The Nanny Club ontstaan.

Als een high-end nanny bureau is The Nanny Club toegewijd aan het matchen van gezinnen met de perfecte nanny. Met de nadruk op het vinden van betrouwbare en ervaren nannies, onderscheidt The Nanny Club zich van de rest.

De nannies van The Nanny Club worden zorgvuldig geselecteerd op hun kwalificaties en ervaring en ze zijn meer dan een 'gewone oppas'. Met meer dan drie jaar ervaring, een EHBO-diploma en een VOG zijn de nannies van The Nanny Club professionele nannies die bijdragen aan de opvoeding en groei van de kinderen.
"The Nanny Club's Matching Promise"

Ontdek de perfecte match

We take the time to understand each nanny's unique skills, experience, and preferences. This allows us to match them with families that will appreciate their unique qualities and provide them with the support they need to succeed.

De perfecte nanny voor uw gezin

De weg naar geluk en beste zorg

Wij maken de match

De sleutel tot het vinden van de juiste nanny

Matchmaking met aandacht

Persoonlijk advies door een van onze experts

Discover the magic of matchmaking with The Nanny Club!

Maak vandaag nog contact: bel ons op +31 6 11 12 4 6 60 of Bezoek ons op ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam

Wat andere
families zeggen over ons

Best betaalde en leukste uitdagende bijbaan op ibiza

WE'VE GOT YOU COVERED

THE NANNY CLUB INTERNATIONAL

WE'VE GOT YOU COVERED

Onze missie

Onze missie is om families te helpen volkomen vertrouwen te hebben in het aannemen van een liefdevolle en betrouwbare nanny om voor hun kinderen te zorgen. Bij The Nanny Club staat de ontwikkeling van het kind centraal, en daarom hebben wij The Nanny Club Academy opgericht. Hier worden de nannies getraind en op de hoogte gebracht van de specifieke ontwikkelingsdoelen van de familie. Hierdoor wordt de nanny uiteindelijk een perfecte verlengstuk van je gezin en kun je met vertrouwen de zorg voor je kind aan hen overdragen.

Passionate Care

The Nanny Club bestaat uit een jong, ervaren en gedreven team. Onze eigen persoonlijke ervaring, ambitie en hoge kwaliteit zorgt ervoor dat onze ervaren nannies aansluiten op de wensen van de gezinnen. Daarnaast staan het ontzorgen van onze gezinnen, flexibiliteit en snel schakelen bij ons te allen tijde voorop.

Selected Care

The Nanny Club beschikt over een selectief bestand van ervaren en gedreven nannies en hardwerkende families. Door tijd te steken in ons matching proces zorgen wij ervoor dat wij alleen betrouwbare nannies en gezinnen met elkaar matchen.

Exclusive Community

Ieder gezin en iedere nanny is uniek. The Nanny Club staat bekend als Hét High End Nanny platform van Nederland. Het maken van de perfecte match tussen het gezin en een nanny is waar we het beste in zijn: The Nanny Club hanteert een strenge selectie en biedt haar nannies vanaf het eerste moment diverse trainingen aan op het gebied van eerste hulp bij baby's en kinderen.

Join The Club

Benieuwd naar onze diensten en wil je graag een afspraak met ons maken? Dan ben je van harte welkom op ons kantoor op de Herengracht in Amsterdam. De koffie staat voor je klaar!